Weetjes

Op zaterdagmiddag 7 november wordt Siska in de EXPO in Antwerpen geïnterviewd over haar nieuwe boek De duizend ikken van Daan - en wel door radiopresentator Tom De Cock, die in opdracht van Boek.be en de VRT een interviewmarathon houdt als alternatief voor de weggevallen Boekenbeurs.

Alle interviews komen op VRT NU.

Foto: Het Nieuwsblad

Tijdens de coronacrisis leest Rick de Leeuw met veel schwung Boze juffen, blije juffen voor.  

Filmpje van Mediahuis De Buren

Journaliste Katrien Steyaert interviewt Siska voor Iedereen leest, voor de reeks 'De vijf van', en dat wordt een warm en hartelijk gesprek

Foto: Michiel Devijver / Iedereen leest

Boze juffen, blije juffen - cover.png

Boze juffen, blije juffen, met de heerlijke illustraties van Frank Daenen, gaat meteen in herdruk, wordt getipt op Ketnet en krijgt recensies in de Standaard der Letteren, op Pluizuit of in de Nederlandse Boekenkrant, en het ontvangt maar liefst 5 ***** op Pluizer

Ik zie jou, zie jij mij.jpg

Ik zie jou, zie jij mij?, met de weemoedige illustraties van Alain Verster, verschijnt in het Frans bij Éditions Versant Sud en wordt genomineerd voor La Petite Fureur.

In Frankrijk wordt het geselecteerd door het Office pour la Promotion et l’Animation des Livres pour la Jeunesse.

Gruwelsprookje Ik wil de koning zijn, met de magistrale illustraties van Judith Vanistendael, wordt genomineerd voor de Kinder- en Jeugdjury.

No one else like YOU, de Amerikaanse vertaling van Jij tussen vele anderen krijgt veel positieve respons, waaronder ook een lovende recensie in The New York Times.  

Tijdens de Voorleesweek leest Koningin Mathilde voor uit JIJ tussen vele anderen.
Foto: Het Nieuwsblad